يكي از مهمترين مرحله استخراج قند در صنعت چغندر قند و نيشكر ديفوزيون مي باشد، هدف اصلي از ديفوزيون بدست آوردن شربت خام با حداكثر درجه خلوص و حداقل درصد قند تفاله مي باشد. در گذشته، براي شربت گيري از چغندر قند آنرا به پوره تبديل نموده و با استفاده از پرس، عصاره شربت را استخراج مي كردند ولي امروزه اين روش به دلايلي متروك گرديده و ديفوزيون جايگزين شده است. در این تحقیق به بررسی موارد ذیل پرداخته میشود:
روش هاي مختلف استخراج قند
اهميت كيفيت استخراج قند
اصول استخراج قند
چگونگي كار دستگاه ديفيوزن
انواع دستگاه هاي ديفوزيون
تعداد مشاهده: 7251 مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.doc
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 12
حجم فایل:57 کیلوبایت