فایل های دسته بندی صنایع غذایی - صفحه 1

بررسي سيستم تشخيصي الايزا براي تعيين ميزان سموم آرد گندم

امروزه الایزا به عنوان یکی از قدرت­مندترینروش­های آزمایشگاهی- تحقیقاتی در جهان مطرح می‏باشد. این روش از حساسیت و اختصاصیتبسیار بالایی برخوردار است تا آن‏جا که هم اکنون يكي از اصلي‏ترين روش‏ها در زمینه­ هایمختلف علوم حیاتی از شناسایی و تشخیص ویر...

قیمت : 15,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

بررسی جایگزینی واریته های قدیمی گندم دوروم با واریته های جدید از لحاظ برهمکنش بین صفات ارقام مختلف

با توجه بهرونق هر چه بیشتر برنامه‏ های اصلاح نژاد گندم دوروم در سال‏های اخیر، واریته‏ هایجدید گندم با قابلیت برداشت بیشتر و کیفیت بهتر جایگزین واریته‏ های قدیمی شدند.پژوهشگران علم ژنتیک و اصلاح نژاد برای دستیابی به کیفیت برتر تکنولوژیکی درفرآ...

قیمت : 17,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

بررسی جایگزینی واریته های قدیمی گندم دوروم با واریته های جدید از لحاظ برهمکنش بین صفات ارقام مختلف

با توجه بهرونق هر چه بیشتر برنامه‏ های اصلاح نژاد گندم دوروم در سال‏های اخیر، واریته‏ هایجدید گندم با قابلیت برداشت بیشتر و کیفیت بهتر جایگزین واریته‏ های قدیمی شدند.پژوهشگران علم ژنتیک و اصلاح نژاد برای دستیابی به کیفیت برتر تکنولوژیکی درفرآ...

قیمت : 17,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

بررسی جایگزینی واریته های قدیمی گندم دوروم با واریته های جدید از لحاظ برهمکنش بین صفات ارقام مختلف

با توجه بهرونق هر چه بیشتر برنامه‏ های اصلاح نژاد گندم دوروم در سال‏های اخیر، واریته‏ هایجدید گندم با قابلیت برداشت بیشتر و کیفیت بهتر جایگزین واریته‏ های قدیمی شدند.پژوهشگران علم ژنتیک و اصلاح نژاد برای دستیابی به کیفیت برتر تکنولوژیکی درفرآ...

قیمت : 17,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تغییرات بیوشیمیایی دانه غلات در طول فرآیند جوانه زدن

در این فایل، فرآیند بیوشیمیایی جوانه زدن دانه غلات  به همراه ترجمه آن به انگلیسی در دسترس قرار داده شده است.

قیمت : 4,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

بررسی انواع سیستم‏های تولید نانوکورکومین برای افزایش قابلیت دسترسی زیستی آن

کورکومین به دلیل ویژگی ‏های سلامتی بخش منحصر به فرد خود به عنوان یک ترکیب مؤثر در پیشگیری و درمان بیماری‏ ها شناخته شده است. بسیاری از پژوهشگران به دلیل فعالیت بیولوژیکی کورکومین (نظیر ضد سرطان، ضد التهاب، ضد ویروس و ...) به مطالعه بر روی آن پرداختند که نتایج حاکی از مؤثر بودن این جزء بیولوژیکی در د

قیمت : 22,500 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

مروری بر تأثیر عوامل مختلف بر روی قهوه‏ ای شدن پاستا

رنگ پاستا یکی ازفاکتورهای اصلی در ارزیابی کیفیت پاستا تلقی می‏گردد، به طوری که مشتریان رنگ زردكهربايي آن را مي‏پسندند. رنگ زرد پاستا در نتیجه وجود رنگدانه ‏های کاروتنوئیدطبیعی است که کم و بیش در طول فرآیند تولید پاستا توسط فعالیت آنزیمی اکسید...

قیمت : 14,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

استفاده از پوسته پسته براي توليد کربن فعال

کربن­ هاي فعال، جاذب ­هاي کربني ريز متخلخلي هستند که تاريخآن­ها به 1600 سال قبل از ميلاد، هنگامي‏ که مصريان از زغال چوب براي مقاصد پزشکياستفاده مي­کردند، مي­رسد. کربن فعال به عنوان يک جاذب داراي کاربردهاي مهم و حياتيمي­باشد. اين ماده از پيروليز...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي

دانلود فایل کامل پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي در قالب فایل pptx و متشکل از 60 صفحه قابل ویرایش و آماده چاپ

قیمت : 10,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8قبلی · بعدی