بررسی بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي

دسته بندي : مباحث رشته ها » علوم دامی
دانلود فایل کامل بررسیبنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي
در قالب فایل word و متشکل از 55 صفحه قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد.

بخشی از محتوای فایل دانلودی ::

بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي 
  0 ـ مقدمه 
 پيشرفت صنايع غذائي و توليد انبوه مواد غذائي لزوم استفاده از افزودنيهاي خوراكي را ايجاب نموده است . 
 استفاده از اين ماده نگهدارنده فقط در آن دسته مواد غذائي و به مقاديري مجاز است كه مصرف آن در استانداردهاي مربوطه قيد شده است . 
  1 ـ هدف و دامنه كاربرد
 هدف از تدوين اين استاندارد ارائه ويژگيها , بسته‏بندي , نشانه گذاري , نمونه برداري و روشهاي آزمون بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي مي‏باشد .
  2 ـ تعاريف و اصطلاحات 
 در اين استاندارد واژه‏ها و اصطلاحات با تعاريف زير به كار برده مي‏شود :
 2 ـ 1 ـ بنزوات سديم 2 
 بنزوات سديم ماده‏اي است شيميائي با فرمول C6H5COONa و وزن ملكولي 144/1 كه مصرف آن در مواد غذائي با اسيديته بالا مي‏تواند از رشد باكتريها , كپكها و مخمرها ( قارچها ) جلوگيري نمايد و به اين لحاظ در بعضي از مواد غذائي كه مصرف آن مجاز شناخته شده است به كار مي‏رود . اين ماده به سه شكل گرد , دانه و يا پركهاي بلورين 3 در بازار عرضه مي‏شود . 
 2 ـ 2 ـ محموله 4
 محموله مقداري از كالاست كه طبق يك قرارداد در يك نوبت حمل و تحويل مي‏شود . يك محموله مي‏تواند شامل يك يا چند بهر باشد .
 2 ـ 3 ـ بهر 5 
 در يك محموله واحد , تمامي بسته هايي كه از نظر اندازه و محتوي يكسان بوده و از يك پخت 6 واحد تشكيل شده باشد را يك بهر مي‏گويند . اگر يك محموله از پختهاي مختلفي تشكيل شده باشد بسته‏هاي متعلق به پخت يكسان باهم گروه بندي شده و هر گروهي يك بهر جداگانه را تشكيل مي‏دهد .

دسته بندی: مباحث رشته ها » علوم دامی

تعداد مشاهده: 6596 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 55

حجم فایل:118 کیلوبایت

 قیمت: 51,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    دانلود فایل کامل بررسیبنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي
    در قالب فایل word و متشکل از 55 صفحه قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد.