عوامل مؤثر در تعیین ارزش نانوایی گندم

دسته بندي : مباحث رشته ها » صنایع غذایی
در این مقاله به بررسی عوامل ذیل در تعیین ارزش نانوایی گندم پرداخته شده است:

  •  واریته (رقم گندم)
  •  آب و هوا
  • خاک
  •   نوع، مقدار و زمان مصرف مواد تقویت کننده
  •  گردش زراعی
  •    زمان کاشت
  •  بهاره یا پائیزه بودن
  • علف­های هرز
  •  حمله آفات و بيماريها و ساير عوامل زنده روي گندم
  •     زمان برداشت
  • چگونگي نگهداري و محل انبار
  • مدت نگهداري گندم در انبار


دسته بندی: مباحث رشته ها » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 7186 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.docx

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 4

حجم فایل:22 کیلوبایت

 قیمت: 15,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل